Dakbedekking

Onze werkzaamheden omvatten diverse dakconstructies zowel in de nieuwbouw als in de renovatie en het verzorgen van onderhoud aan deze dakconstructies.

Desgewenst adviseren wij u als beheerder/eigenaar over de toe te passen constructies, de te volgen procedures en de financiƫle consequenties.

Door een flexibele opstelling hebben wij de mogelijkheid in overleg met u een bij de desbetreffende situatie passende totaaloplossing te bieden.

Onze werkzaamheden kunnen beperkt blijven tot de uitvoering van dakbedekkingwerkzaamheden maar ook kunnen wij de advisering en het ontwerp evenals bouwfysische berekeningen voor u verzorgen en/of begeleiden

Onderhoud

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig.

Afhankelijk van het toegepaste dakbedekkingsysteem, de gebruikte materialen, de ligging van het pand (bijvoorbeeld in een bosrijke omgeving) en het afschot, zal het dakvlak vervuilen.

Wanneer dakbedekking regelmatig wordt geĆÆnspecteerd en er tijdig reinigingsonderhoud en zo nodig reparatieonderhoud wordt uitgevoerd, zal de levensduur van de dakbedekking aanzienlijk verlengd worden.

Meer weten over deze dienst, neem contact met ons op.