Sanitair

Dagelijks maakt u vele malen gebruik van sanitair op toilet en badkamer. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de installatie van sanitair op professionele wijze dient te gebeuren. We werken dan ook alleen samen met erkende aannemers.

Op het gebied van sanitair leveren wij de volgende diensten:

levering en aanleg van alle soorten sanitair voor badkamer en toilet. levering en aanleg van installatie van aangepast sanitair voor minder valide mensen. levering, installatie en vervanging van klein sanitair (wastafels, gootstenen, éénhendel en tweegroepskranen, buitenkranen e.d.).

Expertise

Dankzij onze expertise kunnen wij nét dat tikkeltje meer doen voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit dè grote merken van de sanitaire wereld. Een goede aankoopstrategie en een uitstekende relatie met de verschillende leveranciers zorgen ervoor dat wij u kwalitatief zeer goede produkten aan zeer gunstige voorwaarden kunnen aanbieden.

Design

Het oog wil ook wat: design is een belangrijk aspect in de hedendaagse sanitair-inrichting. Ook op dit vlak weten wij wat er te koop is. Letterlijk en figuurlijk. Zo kunnen wij u adviseren bij het maken van keuzes die ons ambachtelijke vakwerk zo eigentijds mogelijk voor de dag laten komen.

Meer weten over deze dienst, neem contact met ons op.