Warmtetechnieken

Tot de specialismen van ons bedrijf behoort het aanleggen van allerlei warmtetechnische installaties.
Behalve aan CV-radiatorsystemen kunt u daarbij denken aan vloerverwarming, koelsystemen, luchtbehandeling en specifieke systemen voor de industrie.
Bij al deze activiteiten staat één ding centraal: het streven naar optimaal comfort bij een minimaal energieverbruik.

Warmtesystemen

Wij installeren CV-systemen in zowel woning- als utiliteitsbouw. Deze systemen worden op maat ontworpen en gebouwd. Desgewenst kunnen wij daarbij kiezen uit een brede range fraaie designradiatoren. In bedrijfssituaties maken we vaak gebruik van geavanceerde cascadeschakelingen, die het systeem extra flexibel en energiezuinig maken. Behalve CV-systemen installeren wij ook stralingspanelen en warmtekanalen in fabriekspanden en vloerverwarmingssystemen.

Luchtbehandeling

Een andere expertise is luchtbehandeling. Een eenvoudige airco, een complex luchtbehandelingssysteem voor klimatologisch gevoelige ruimtes of een klimaatbeheersingssysteem: wij installeren het compleet en vakkundig.

De Energie Prestatie Norm (EPN) is in deze discipline natuurlijk een zeer belangrijke factor. Wij helpen u niet alleen de optimale EPN-waarde te bereiken, maar ondersteunen u ook graag bij het aanvragen van de diverse subsidies waarop u aanspraak kunt maken.

Airconditioning

Was het vroeger een luxe om airco in uw woning of kantoor te hebben, vandaag de dag is het praktisch standaard.
Airco in uw ruimtes geeft u een stukje extra werkcomfort.

Wij verzorgen passende airco-units, – zowel inbouw als opbouw – in uw woning, kantoor, winkel of waar u het ook maar wil. Vandaag de dag is de keuze in uitvoeringsvormen zo uitgebreid, dat een passende airco-unit zelfs een lust voor het oog kan zijn.

Uiteraard kunnen wij voor u ook het onderhoud uitvoeren aan de hierboven genoemde disciplines, jaarlijks onderhoud aan uw cv ketel en/of airconditioning verlengd de levensduur en kan vaak storingen voorkomen.

 

Meer weten over deze dienst, neem contact met ons op.